Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie voor bestaande woningen

Voor het isoleren van uw hellend dak maken wij gebruik van harde vaste platen van Recticel, waarop machinaal een dampfolie is geplaatst. Deze hebben een zeer goede isolatiewaarde, afhankelijk van de dikte. In 2012 is de minimum dikte van deze isolatie 8,2 cm, om in aanmerking te komen voor premies. De platen worden vastgemaakt op de kepers, zodat U nog steeds een luchtspouw behoudt achter de isolatieplaten. Deze platen hebben een tand- en groefsysteem, waardoor wij er een mooi geheel van kunnen maken. De naden worden achteraf dichtgeplakt met een aluminiumtape, en eventuele kieren (denk maar aan een scheve balk of een kier tegen de muur) worden dichtgespoten met PURschuim.

.

Voor de zoldervloer werken wij met de wol van Ursa en Knauf. Op het vloeroppervlak wordt eerst een geschikte dampfolie geplaatst, waarna de wol er vakkundig op geplaatst zal worden.

Betreffende premies mag U rekenen op 30% fiscaal voordeel, 3 - 8 € van de netwerkbeheerder per m² (eventueel verhoogd als U een beschermde klant bent), en een gemeentepremie. Wij brengen alle formulieren graag voor U in orde!

 
Contact
Like us on Facebook Twitter