Spouwisolatie

Spouwisolatie

Wij zijn erkend ATG installateur voor KNAUF SUPAFIL en in regel met de STS - 71 norm.

     

De na-isolatie van de spouwmuur bij bestaande woningen gebeurt met de kwaliteitsvolle inblaaswol SUPAFIL van KNAUF 

 


Voor het isoleren van de spouwmuur van uw bestaande woning maken wij gebruik van het product Supafil van Knauf. Supafil bestaat voor 98% uit glas en bevat dus gevoelig weinig chemie. Deze inblaaswol van Knauf zet geen druk op de muren. U krijgt 10 jaar garantie op dit product, dat met een speciale hopper wordt ingeblazen. Voorafgaand doen wij een gratis en vrijblijvend endoscopisch onderzoek van uw spouwmuur om na te gaan of de spouw wel geschikt is om te isoleren. Tevens gaan we na of de spouw minimum 5 cm is, wat een must is.

.

De inblaaswol Supafil van Knauf is een HR++ isolatieproduct, het scoort het best op totaalvlak van isolatieproducten, met inbegrip van levensduur, vochtafwering, dampdoorlating, isolatiefactor en brandveiligheid. Knauf Supafil is het enige product dat CE gekeurd is voor waterafstotendheid.  Uw spouw blijft, in tegenstelling tot andere producten, 100% ademen. Wij regelen voor U alles van A tot Z: van endoscopisch onderzoek, bijwerken van barsten, ventileren van de kruipkelder, tot aan het invullen van uw premieaanvragen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Premies

 

Voor het na-isoleren van spouwmuren heeft U recht op 6 € / m². Onder bepaalde voorwaarden heeft u ook recht op een eventuele verbeteringspremie en/of gemeentepremie. Alle formulieren omtrent de premie-aanvragen brengen wij graag voor u in orde. Meer informatie kunt u vinden op http://www.premiezoeker.be.

 
Contact
Like us on Facebook Twitter